Brommerrijbewijs

Opleiding rijbewijs AM

Verlenging geldigheidsduur theorie-examen bromfiets
Alle uitslagen van theorie-examens voor bromfiets, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 1 januari tot en met 30 april, blijven in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021. Alle uitslagen van theorie-examens voor bromfiets, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 1 juni en 1 januari 2021, blijven in ieder geval geldig tot en met 31 maart 2021.

Om een brommer te mogen besturen heeft u een AM (brommer/scooter) rijbewijs nodig. Het brommerrijbewijs bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen. Wanneer u 15,5 jaar of ouder bent mag u het theorie-examen afleggen. Zodra u geslaagd bent voor de theorie kunt u starten met de praktijk.

E. van Drie Verkeersopleidingen heeft helaas besloten om geen praktijkopleiding voor de brommer meer te verzorgen.

Als 15,5 jarige mag je al het theorie-examen voor de brommer behalen. Het praktijkexamen mag vanaf 16 jaar afgelegd worden. Het grote voordeel van deze regeling is dat er nu daadwerkelijk vanaf 16 jaar met de praktijkles gestart kan worden, en ook direct aansluitend een praktijkexamen.

Brommer

scooters

scooters

Exameneis:

Geldig theoriecertificaat AM en een geldig legitimatiebewijs.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en bent u benieuwd naar de kosten? U kunt de prijzen bekijken door op onderstaande button te klikken.