Rijschool Austerlitz

Professionele en persoonlijke rijles

Naar een rijschool in Austerlitz op zoek? Kies dan voor de professionele en persoonlijke aanpak van E. van Drie Verkeersopleidingen. Met meer dan 60 jaar ervaring jouw adres voor het behalen van verschillende rijbewijzen in Austerlitz. Niet iedereen is hetzelfde en heeft daarom andere begeleiding tijdens het lessen nodig. Wij vinden persoonlijke aandacht dan ook belangrijk bij onze rijschool. Onze medewerkers nemen de tijd voor je, zodat je veilig en zelfverzekerd de weg op kunt gaan.

Jouw vrachtwagenrijbewijs halen?

Wanneer je graag jouw vrachtwagenbewijs wilt halen, dan helpt onze rijschool in Austerlitz je graag. Er komt nogal wat kijken bij het behalen van dit type rijbewijs. Wist je dat er verschillende soorten vrachtwagenrijbewijzen waren? Zo wordt er onderscheid gemaakt in hoeveel uren je onderweg zou zijn. Ben je minder dan 12 uur per week op de weg te vinden, dan hoef je bijvoorbeeld geen minder praktijkexamens af te leggen. Ook wordt er onderscheid gemaakt in het type voertuig dat je wilt gaan besturen. Onze rijschool vertelt je graag meer over de verschillende vrachtwagenrijbewijzen.

Daarom kies je onze rijschool in Austerlitz

Wanneer je zoekt naar een autorijschool of motorrijschool in Austerlitz, dan zou je ook de keuze voor een andere rijschool kunnen maken.

Kies je echter niet voor E. van Drie Verkeersopleidingen, dan zul je jezelf en jouw portemonnee tekortdoen. Bij ons profiteer je in Austerlitz namelijk altijd van:

  • Wij hebben meer dan 60 jaar kennis en ervaring in huis
  • Je kunt bij ons ook jouw rijles in de avonduren of op zaterdag inplannen
  • Wij bieden je hulp bij het behalen van verschillende rijbewijzen
  • Je vindt bij ons ook beroepsopleidingen, zoals nascholing voor het behoud van jouw code 95 en een taxi-opleiding
  • Je kunt bij ons vanaf 16,5 jaar autorijles nemen volgens het 2toDrive-principe

Rijschool Austerlitz

Meer informatie? Bel of mail ons

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over onze rijschool en onze autorijlessen? Of heb je nog andere vragen die aan ons zou willen stellen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag wat de mogelijkheden in Austerlitz zijn. Op onze website vind je een contactformulier. Vul deze in en stuur deze naar ons op. Wij komen dan zo snel mogelijk op jouw bericht terug. Telefonisch kun je ons bereiken op 030-6914629. E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Austerlitz voor het halen van dat roze pasje!