Autorijbewijs

Opleiding rijbewijs B

Annulering van rijlessen 48 uur van te voren. Bij klachten die kunnen duiden op besmetting met het Covid-19-virus kan in overleg met de instructeur of de rijschool te allen tijde geannuleerd worden.

 

Aanvullende voorwaarden Covid-19 Personenauto (rijbewijs B(E) en Taxi)
  • In het lesvoertuig mogen maximaal drie mensen zitten – de leerling, de rijinstructeur en een eventuele derde leerling.
  • Bedieningsmiddelen (deurhendels, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen, touchscreen, etc.) worden door de instructeur na elke leerling gedesinfecteerd met alcoholdoekjes of schoonmaakalcohol in andere vorm.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Leerlingen moeten zelf zorg dragen voor deze beschermingsmaterialen.
  • Vermijd fysiek contact, houd onderling tenminste 1,5 m afstand buiten de auto.
  • Na de les verlaten instructeur en leerling de auto en maken buiten de auto aanvullende afspraken, etc.

 

Verlenging geldigheidsduur (deel)examens voor rijbewijzen auto, motor en bromfiets

Alle uitslagen van theorie-examens voor auto, bromfiets en het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 1 januari tot en met 30 april 2021, blijven in ieder geval geldig tot 30 september 2021. Alle uitslagen van theorie-examens voor auto, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 1 juni en 31 december 2020, blijven in ieder geval geldig tot 31 maart 2021.

 

Welkom bij E. van Drie Verkeersopleidingen, de autorijschool en opleider in Zeist en omstreken waar onze B instructeurs u kunnen begeleiden naar een rijbewijs B.

In de bijna 65 jaar die we bestaan zijn er al veel generaties via ons veilig op de weg gekomen.
De opleiding voor het rijbewijs is de laatste jaren erg veel ontwikkeld.

Het theorie-examen bestaat, uit zowel, ja/nee vragen als open vragen en inzicht vragen. Vooral deze laatste categorie is een pittig onderdeel. Wij hebben een speed theoriekaart met 5 uur examentraining en theorieboek, voor slechts € 45,95. Via deze methode kunt u thuis een optimale voorbereiding creëren voor uw theorie-examen.

Het theorie-examen kan afgenomen worden vanaf 16 jaar. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig.

Het starten met de praktijklessen mag vanaf 16,5 jaar. Het praktijkexamen mag afgelegd worden vanaf 17 jaar. Na het behalen van het rijbewijs mag er tot aan de 18de verjaardag alleen onder begeleiding van een coach gereden worden. Vanaf 18 jaar mag er zonder coach deel genomen worden in het verkeer.

Eigen Verklaring

Belangrijk nieuws, met ingang van 1-11-2017 dient een kandidaat zelf zijn eigen verklaring aan te schaffen via de website van het CBR, www.mijncbr.nl.

Wij adviseren iedereen die zich bij de rijschool aanmeldt voor een 1ste praktijkexamen gelijk een eigen verklaring aan te vragen bij het CBR. Let goed op dat u alle vragen correct beantwoord. Doorgaans kunnen alle vragen met “nee” beantwoord worden. Is er een vraag die u met een “ja” beantwoord neem dan eerst contact op met ons kantoor of uw eigen instructeur.

Lessen in een automaat?

Wij verzorgen tevens autorijles met de automaat. Dit is voor iedereen die liever in een automaat lest. De auto waarmee we deze autorijlessen uitvoeren is hieronder te zien.

Autorijbewijs halen

autorijbewijs

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en bent u benieuwd naar de kosten? U kunt de prijzen bekijken door op onderstaande button te klikken.