Code 95

Ben jij een beroepschauffeur?

Ben jij in het bezit van een code 95? Dan ben je wettelijk verplicht om iedere 5 jaar een nascholingscursus te volgen. E. van Drie Verkeersopleidingen staat in dat geval graag voor je klaar. Wij hebben inmiddels al meer dan 60 jaar kennis en ervaring in huis als rijschool. E. van Drie Verkeersopleidingen weet dan ook precies wat er komt kijken bij het behalen van verschillende rijbewijzen. Onze medewerkers kunnen je dan ook uitstekend helpen bij het behouden van jouw code 95. Voor welke modules kies jij bij ons?

Wat is code 95?

Je bent verplicht om in het bezit te zijn van een code 95 wanneer je uit Europa komt of hier werkzaam bent als beroepschauffeur. Hiermee worden chauffeurs bedoeld die mensen of producten vervoeren. Denk hierbij aan vrachtwagenchauffeurs, maar ook bestuurders van bussen of touringcars. Met code 95 kun je aantonen dat je als bestuurder vakbekwaam bent. Deze code vind je terug op jouw rijbewijs achter desbetreffende voertuigcategorie. Wanneer je dit bewijs hebt gehaald, dan moet je iedere 5 jaar een nascholingscursus van minimaal 35 uur volgen.

Voor deze cursus bent je bij E. van Drie Verkeersopleidingen aan het juiste adres.

Welke modules bieden wij je?

Ieder 5 jaar ben je als beroepschauffeur verplicht om 35 uur aan nascholingscursussen te volgen. Alleen op deze manier kunt je jouw code 95 behouden en laten zien dat je vakbekwaam bent.
Bij E. van Drie verkeersopleidingen kun je terecht voor deze cursussen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende modules die elk 7 uur duren. De onderwerpen die wij je aanbieden zijn:

  • Verhoging verkeersveiligheid, inzicht in risico’s en gevaar
  • Naam en Faam, het imago van het transportbedrijf en chauffeur
  • Lading zekeren, fysieke en mentale gezondheid chauffeur
  • Wet- en regelgeving, wetgeving wegvervoer goederen, sociale wetgeving, vreemdelingenwet
  • B-VCA, veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers

De volgende modules bieden wij aan:

  • U45 variant 1,2 en 3
  • U14
  • U05
  • U16
  • Rijoptimalisatie / Rijvaardigheidsanalyse

Code 95

Wilt je graag wat meer informatie over onze code 95 nascholingscursus? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Bent je benieuwd geworden?

Wanneer je ons graag wilt inschakelen voor het behouden van jouw code 95, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers bespreken graag met je waarbij onze rijschool je kan helpen. Vul vandaag nog het contactformulier dat je op onze site kunt vinden in. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een reactie. Ook kun je telefonisch contact opnemen met ons. Ons telefoonnummer is: 030-6914629. Ook voor het behouden van jouw code 95 is E. van Drie Verkeersopleidingen jouw adres.