Autorijles

Jouw autorijbewijs halen?

Wil je graag autorijles gaan volgen om jouw autorijbewijs te gaan halen? Dan is het verstandig om voor een betrouwbare rijschool te gaan en niet meteen voor de scherpste prijs te kiezen. Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen hebben inmiddels al bijna 65  jaar ervaring in het geven van rijlessen. Wij helpen je ook graag bij het behalen van jouw autorijbewijs. Tijdens onze autorijles staan jouw wensen centraal. Wij houden jouw tempo aan en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Autorijles en 2toDrive

Door het 2toDrive-principe is het mogelijk om vanaf 16 jaar het autorijbewijs te behalen. Op deze leeftijd mag je namelijk al het theorie-examen halen. Het echte lessen mag pas beginnen vanaf 16,5 jaar en opgaan voor het praktijkexamen kan pas vanaf 17 jaar. Ben jij minimaal 16,5 en wilt je graag autorijles bij ons volgen? Dan kan dit uiteraard. Houd er wel rekening mee dat wanneer je op deze manier jouw autorijbewijs haalt, je alleen onder bepaalde voorwaarden een auto mag besturen. Zo moet er te allen tijde iemand aanwezig zijn die een bevoegde 2toDrive coach is. Hiervoor moet diegene een begeleiderspas aanvragen. Om in aanmerking te komen, zijn een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Wij vertellen je hierover graag meer.

Waarom kiest je voor ons? Hierom!

Je kunt natuurlijk ook bij een andere rijschool autorijles nemen.

Waarom zou je immers kiezen voor E. van Drie Verkeersopleidingen? Dat is simpel. Je kiest voor onze autorijles, want:

  • Wij beschikken over ruim 65 jaar kennis en ervaring
  • Je krijgt bij ons autorijles op maat in jouw eigen tempo
  • Onze rijschool hanteert flexibele lestijden
  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • Rijles in automaat mogelijk

Autorijles

Maak direct een afspraak

Wanneer je graag wat meer informatie wilt ontvangen of graag een afspraak wilt maken, dan kunt je natuurlijk contact opnemen met ons. Wij vertellen je graag wat meer over onze autorijles en hoe wij kunnen helpen. Je kunt contact opnemen met onze verkeersschool door het contactformulier op de site in te vullen. Onze medewerkers reageren dan zo vlug mogelijk op jouw bericht. Wil je graag telefonisch contact opnemen? Bel in dat geval naar 030-6914629. Voor jouw autorijles moet je bij E. van Drie Verkeersopleidingen zijn.