Autorijlessen

Jouw autorijbewijs haalt je bij ons

Wil je graag autorijlessen nemen voor het halen van jouw rijbewijs? Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen staan dan graag voor je klaar. Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij precies hoe wij je op jouw gemak moeten stellen. Wij nemen dan tijdens de autorijlessen ook uitgebreid de tijd voor jou. Ook bieden wij les in een simulator aan. Zo leer je op een veilige manier het voertuig besturen en ga je met een goed gevoel de weg op.

Autorijlessen vanaf 16 jaar?

Het wordt weleens gezegd dat het mogelijk is om te beginnen met het autorijbewijs vanaf 16 jaar. Technisch gezien klopt dit niet helemaal. Het is zo dat de theorie behaald mag worden vanaf 16 jaar, maar met autorijlessen mag pas begonnen worden vanaf 16,5 jaar. En daadwerkelijk opgaan voor het praktijkgedeelte kan pas vanaf 17 jaar. Je kunt bij ons terecht vanaf 16,5 jaar voor autorijlessen. Wordt op deze manier jouw rijbewijs gehaald, dan zijn er wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo moet er altijd iemand aanwezig zijn met een begeleiderspas wanneer jij de auto bestuurt. Om in aanmerking te komen hiervoor moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Wij vertellen jou hierover graag meer.

Profiteer ook van onze voordelen

Je zou natuurlijk ook een andere autorijschool kunnen kiezen voor het volgen van autorijlessen. Maar wanneer je niet voor E. van Driel Verkeersopleidingen kiest, dan zul je jezelf tekortdoen. Bij ons profiteer je namelijk van:

  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Autorijlessen op jouw eigen tempo en niveau
  • Ook lessen in de avonduren of op zaterdag
  • Autorijbewijs halen van 16 jaar
  • Autorijles in een simulator voordat je de weg op gaat

Bel of mail ons gerust

Wilt je graag autorijlessen bij ons nemen? Of zou je eerst graag wat informatie van ons ontvangen? Neem in beide gevallen contact met ons op.

Autorijlessen

Vul hiervoor het online formulier op de website in en stuur deze naar ons op. Wij reageren dan zo vlug mogelijk. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 030-6914629. Wij helpen je graag bij jouw autorijlessen, zodat je met een veilig gevoel achter het stuur stapt.