Autorijschool

Profiteer van kennis en ervaring

Onze autorijschool staat graag voor je klaar wanneer jij jouw autorijbewijs wilt halen. Of je nu als 16-jarige voor het eerst achter het stuur kruipt of je wat ouder bent, onze medewerkers hebben de kennis in huis om jou veilig op weg te helpen. Wij zijn immers al sinds 1953 werkzaam als autorijschool. Jij bent bij ons geen nummertje, maar wij nemen de tijd om je op te leiden tot een veilige bestuurder. Als James Bond bij ons gelest had, was er in Spectre niet voor 30 miljoen aan auto’s gesneuveld.

2toDrive

Sinds 2011 is het mogelijk om al vanaf 16 jaar te beginnen met het autorijbewijs. Dit wordt ook wel het 2toDrive-principe genoemd. Ook hiervoor kun je bij onze autorijschool terecht. Je mag dan vanaf 16 jaar op gaan voor jouw theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag er begonnen worden met lessen en met 17 jaar mag er op worden gegaan voor het praktijkexamen. Behaal je op deze manier jouw rijbewijs bij onze autorijschool, dan mag je alleen onder bepaalde voorwaarden een auto besturen. Zo dient er altijd iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van een begeleiderspas. Om voor deze pas in aanmerking te komen, moet er wel aan specifieke eisen voldaan worden. Onze autorijschool vertelt je hierover graag meer.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor het behalen van jouw autorijbewijs.

Wij hebben inmiddels al bijna 65 jaar ervaring met het geven van rijles voor verschillende voertuigen. Je bent bij onze autorijschool dan ook aan het juiste adres voor het behalen van je rijbewijs voor:

  • Motoren
  • Brommer of scooter
  • Aanhangwagen
  • Vrachtwagen

Autorijschool

Wanneer je meer wilt weten over het behalen van je rijbewijs bij onze rijschool, kun je altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over onze autorijschool?

Heb jij nog vragen? Wil je nog wat meer informatie? Of wil je een afspraak maken. Waarvoor je ook contact met ons op wilt nemen, de medewerkers van onze autorijschool staan voor je klaar. Bel vandaag nog naar: 030-6914629 of vul het online formulier dat je op onze site vindt in. Wij helpen je graag verder. Waarvoor wil jij onze autorijschool inschakelen?