Rijschool Bos en Duin

Zoek je een rijschool in Bos en Duin?

Wil je graag jouw vrachtwagenrijbewijs halen bij een rijschool in Bos en Duin? Of ben je op zoek naar een autorijschool bij jou in de regio voor het volgen van rijles? In beide gevallen bent je bij E. van Drie Verkeersopleidingen op de juiste plek in Bos en Duin. Onze rijschool kan verschillende rijlessen verzorgen. Hierbij houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen. Zo kun je ook ’s avonds en op zaterdag bij ons lessen. Ook nemen wij de tijd voor je, zodat je met een veilig gevoel de weg op kunt rijden.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Of je nu op zoek bent naar een motorrijschool voor het behalen voor jouw motorrijbewijs of graag autorijles wilt nemen, onze rijschool staat voor jou klaar in Bos en Duin. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij je helpen bij het behalen van verschillende rijbewijzen. Maar dit is niet het enige wat wij in Bos en Duin bieden. Ook voor beroepsopleidingen kun je bij ons terecht. Wil je graag een nascholingscursus volgen, zodat je jouw code 95 kunt behouden? Dan is onze rijschool in Bos en Duin jouw adres. Wil je graag jouw vrachtwagenrijbewijs halen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Eisen voor een 2toDrive coach

Sinds 2011 is het mogelijk om met 16 jaar al te beginnen met jouw rijbewijs in Bos en Duin.

Het volgen van autorijlessen mag pas van 16,5 jaar en het praktijkexamen mag pas gedaan worden met 17 jaar. Wanneer je dit autorijbewijs gehaald hebt bij onze rijschool, dan mag je alleen rijden onder begeleiding van een coach. Deze begeleider moet aan een aantal eisen voldoen:

  • Minimaal 5 jaar in het bezit van een autorijbewijs zijn
  • Minimaal 27 jaar oud zijn
  • Moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
  • Mag geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen gehad hebben in het verleden
  • Mag geen alcohol- of gedragscursussen in het verleden gevolgd hebben

Rijschool Bos en Duin

Dit zijn maar een paar van de eisen waaraan voldaan moet worden. Meer informatie? Neem contact op.

Meer informatie? Bel of mail ons

Heb je nog een vraag voor onze rijschool? Of zou je graag een afspraak willen maken voor een autorijles bij onze autorijschool? Neem dan gerust contact op met ons. Je bereikt ons door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij komen dan zo vlug mogelijk op jouw bericht terug. Telefonisch kun je ons bereiken op 030-6914629. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Wat mag ons rijschool in Bos en Duin voor jou betekenen?