Rijschool Bunnik

Jouw rijschool sinds 1953

Wanneer je een rijschool in Bunnik zoekt, kies dan voor E. van Drie Verkeersopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor het behalen van verschillende soorten rijbewijzen. Zo zijn wij in Bunnik jouw adres voor het halen van een motorrijbewijs, maar ook voor een brommer- of vrachtwagenrijbewijs. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om online jouw theorie opleiding te volgen. Zo kun je zelf waar en wanneer je ook wilt, leren voor het theorie-examen. Waar kan onze rijschool jou mee helpen?

Waarom onze rijschool in Bunnik?

Je kunt natuurlijk ook voor een autorijschool bij jou in de regio kiezen voor het behalen van bijvoorbeeld jouw autorijbewijs.

Want waarom zou je ons inschakelen? Simpel, je kiest voor E. van Drie Verkeersopleidingen in Bunnik, omdat:

  • Je bij ons al autorijles vanaf 16,5 jaar kunt nemen
  • Wij ook jouw adres voor beroepsopleidingen zijn, waaronder nascholing volgens code 95, een taxi-opleiding en het behalen van jouw vrachtwagenrijbewijs
  • Wij al meer dan 60 jaar werkzaam zijn als rijschool
  • Ook rijles in de avonduren en op zaterdag aanbieden
  • Van auto- tot motorrijbewijs, je kunt bij ons terecht voor verschillende rijlessen

Rijschool Bunnik

Rijles vanaf 16?

Het is sinds 2011 mogelijk om te beginnen met jouw autorijbewijs op je 16de. Op deze leeftijd mag je beginnen met het halen van je theorie. Pas wanneer je 16,5 jaar bent, mag je echt beginnen met jouw autorijlessen bij onze rijschool. En pas wanneer je 17 jaar bent, mag je op voor je praktijkexamen. Haal je in Bunnik jouw autorijbewijs bij onze rijschool en ben je pas 17 jaar? Dan zijn hier wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo mag je niet alleen de auto besturen. Hierbij moet altijd een begeleider aanwezig zijn die in het bezit is van een begeleiderspas. Deze moet van tevoren aangevraagd worden en ook hiervoor moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Onze medewerkers vertellen je hierover graag meer.

Heb je nog vragen?

Wil je graag meer weten over onze autorijlessen in Bunnik? Of zou je graag een andere vraag aan de medewerkers van onze rijschool willen stellen? Wij staan voor jou klaar om je te vertellen hoe wij je in Bunnik van dienst kunnen te zijn. Vul hiervoor direct het contactformulier in op onze website. Wanneer je deze naar ons toestuurt, dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 030-6914629. Onze medewerkers staan voor jou klaar. Of je nu zoekt naar een autorijschool of een motorrijschool, wij zijn jouw rijschool in Bunnik.