Rijschool De Bilt

Naar een rijschool in De Bilt op zoek?

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in De Bilt, dan ben je bij van E. van Drie Verkeersopleidingen op de juiste plek. Of je nu graag rijles wilt volgen voor het behalen van jouw motorrijbewijs of brommerrijbewijs, onze medewerkers zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel de weg op kunt in De Bilt. Wij houden rekening met jouw wensen. Zo kun je niet alleen overdag autorijlessen inplannen bij onze rijschool, maar ook tijdens de avonduren en op zaterdagen staan wij voor jou klaar. Handig toch?

Vrachtrijbewijs halen?

Naast een autorijschool kun je bij ons ook terecht wanneer je in De Bilt jouw vrachtwagenbewijs wilt halen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende typen rijbewijzen. Dit is afhankelijk van het soort voertuig dat je gaat besturen en hoeveel uur per week je onderweg zult zijn. Zo hoeft een vrachtwagenchauffeur die maar 12 uur per week op de weg is, maar 1 praktijkexamen te doen. Een chauffeur die meer uren per week maakt, moet 3 praktijkexamens halen. Wil je graag meer informatie hierover? Onze rijschool vertelt je graag meer.

Profiteer ook van onze voordelen

Wil jij graag bij een motorrijschool lessen, dan zou je in De Bilt ook voor een andere rijschool kunnen kiezen. Dat begrijpen wij van E. van Drie Verkeersopleidingen. Daarom doen wij iedere dag opnieuw een stap extra. Je profiteert bij onze rijschool in De Bilt daarom altijd van het volgende:

  • E. van Drie Verkeersopleidingen heeft al ruim 60 jaar ervaring als autorijschool
  • Wij houden rekening met jouw wensen
  • Rijles voor verschillende voertuigen
  • Je kunt bij ons terecht voor extra diensten, bijvoorbeeld nascholing om code 95 te behouden en een taxi-opleiding
  • Autorijles vanaf 16 jaar en 6 maanden

Rijschool De Bilt

Heb je nog een vraag?

Wil je graag meer weten over onze rijschool? Wil je een afspraak maken in De Bilt? Of zou je graag wat meer informatie ontvangen over onze autorijlessen? In al deze gevallen staat E. van Drie Verkeersopleidingen graag voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op door het online formulier op onze website in te vullen. Je kunt ook bellen naar 030-6914629, wanneer je graag een van onze medewerkers persoonlijk wilt spreken. Wij staan graag voor jou klaar. Waarvoor schakel jij onze rijschool in De Bilt in?