Rijschool Den Dolder

Rijles op maat

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Den Dolder, dan staan wij van E. van Drie Verkeersopleidingen graag voor je klaar. Of je nu rijles wilt volgen om jouw motorrijbewijs te halen of jouw vrachtwagenrijbewijs, je kunt bij onze rijschool terecht. Wij hanteren een persoonlijk aanpak wanneer je kiest voor ons in Den Dolder. Onze medewerkers houden rekening met jouw behoeften en nemen de tijd voor jou. Zo haal je op je eigen tempo jouw rijbewijs.

Kies ook voor onze rijschool in Den Dolder

Je zou natuurlijk ook een andere motorrijschool kunnen kiezen wanneer je bijvoorbeeld jouw motorrijbewijs wilt halen.

Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij net dat beetje extra voor jou in Den Dolder. Bij onze rijschool profiteer je daarom altijd van het volgende:

  • Autorijles volgen vanaf 16,5 jaar
  • Breed aanbod aan rijlessen in Den Dolder: van brommer- tot autorijles
  • Ruim 60 jaar kennis en ervaring
  • Ook jouw rijschool voor het bijhouden van code 95 en een taxi-opleiding
  • Flexibele lestijden in de avonden en weekenden

Rijschool Den Dolder

Vanaf 16,5 autorijlessen

Zie je jezelf al rondrijden in Den Dolder in je eigen auto? Maar ben je pas 16? Bij onze rijschool kun je terecht voor autorijles vanaf 16,5. Met je theorie-examen kun je al beginnen wanneer je 16 bent en voor je praktijkexamen mag je op vanaf je 17de. E. van Drie Verkeersopleidingen heeft al ruim 60 jaar ervaring als autorijschool en wij kunnen er dan ook voor zorgen dat jij vol zelfvertrouwen de weg op gaat. Haal je volgens het 2toDrive principe je rijbewijs? Dan moet er wel altijd iemand aanwezig zijn die in het bezit is van een begeleiderspas wanneer jij de auto bestuurt. Deze begeleider moet minimaal 27 jaar zijn en minsten 5 jaar zijn of haar rijbewijs hebben. Dit zijn maar een paar voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Meer weten? Neem contact op.

Contact opnemen?

Wil jij graag meer weten over onze autorijlessen? Zou je een afspraak willen maken met onze autorijschool? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van onze rijschool in Den Dolder? In al deze gevallen staan onze medewerkers graag voor jou klaar. Je kunt contact met ons opnemen door het online formulier op onze website in te vullen. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo vlug mogelijk. Telefonisch contact neem je op door te bellen naar 030-6914629. Wij bespreken graag met jou wat onze rijschool in Den Dolder voor jou kan betekenen.