Rijschool Doorn

Rijles op jouw eigen tempo

Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen zijn jouw rijschool in Doorn. Waarom? Wij zijn niet zomaar een autorijschool. Je kunt bij ons verschillende rijlessen volgen voor diverse voertuigen. Of je nu jouw vrachtwagenrijbewijs wilt halen of jouw brommerrijbewijs, onze rijschool staat voor je klaar. Dat is echter niet het enige wat wij te bieden hebben in Doorn. Wij hanteren een klantgerichte aanpak, waarbij wij zo goed mogelijk op jouw wensen inspelen. Zo kun je ook in de avonduren bij ons terecht voor jouw rijles en rijvaardigheidstraining en nemen wij de tijd om jou veilig de weg op te helpen.

Daarom kies je voor ons in Doorn

Wil jij jouw motorrijbewijs halen in Doorn, dan zou je natuurlijk ook voor een andere motorrijschool kunnen kiezen. Want waarom zou je voor E. van Drie Verkeersopleidingen gaan? Eenvoudig.
Je schakelt onze rijschool in Doorn in, want:

  • Bij ons kun je al autorijles nemen vanaf 16,5 jaar
  • Rijles voor verschillende voertuigen: van autorijlessen tot brommerles
  • Jij profiteert bij ons van meer dan 60 jaar kennis en ervaring
  • Wij bieden je een nascholingscursus voor het behouden van code 95
  • Jij staat bij ons centraal

Rijschool Doorn

Je rijbewijs halen met 2toDrive

Wil je graag met je eigen auto rondrijden in Doorn? Maar ben je nog maar 16 jaar? Dat is geen enkel probleem bij onze rijschool. Je kunt namelijk bij ons al terecht vanaf 16,5 jaar voor rijles. Daarvoor mag je al wel je theorie-examen halen. Het rijexamen halen kan pas als je 17 bent. Genoeg tijd dus om jou op te leiden tot een veilige bestuurder! Kies je ervoor om met 2toDrive je autorijbewijs te halen, dan mag je alleen een auto besturen wanneer er een officiële begeleider bij is. Deze moet in het bezit zijn van een begeleiderspas. Om deze te verkrijgen, moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Onze medewerkers vertellen je hierover graag meer.

Meer weten over onze rijschool?

Wil je graag meer weten over hoe onze rijschool in Doorn jou kan helpen? Of heb je nog een andere vraag die je aan ons zou willen stellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt onze rijschool bereiken door op de website het contactformulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij beantwoorden het bericht dan zo spoedig mogelijk. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030-6914629. Of je nu autorijlessen wilt volgen of jouw vrachtwagenrijbewijs wilt halen, E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Doorn.