Rijschool Driebergen

Een rijschool met meer dan 60 jaar ervaring

Wil je graag rijles volgen bij een rijschool in Driebergen? Welk voertuig je ook wilt leren besturen, E. van Drie Verkeersopleidingen helpt je de weg op. Inmiddels beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring als rijschool. Onze medewerkers weten ook dan precies hoe zij met je moeten omgaan. Ben je zenuwachtig voor jouw eerste autorijles? Wij nemen de tijd voor je, zodat je op een veilige manier om leert gaan met het voertuig. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeersregels. Kies je voor ons in Driebergen, dan ga je met een zelfverzekerd en veilig gevoel de weg op.

Wij bieden je meer

Wij zijn niet zomaar een autorijschool waar je terechtkunt voor het volgen van een rijvaardigheidstraining en autorijlessen.

Of een motorrijschool waar je terechtkunt voor het behalen van jouw motorrijbewijs. Wij zijn een rijschool in Driebergen voor het behalen van verschillende rijbewijzen, maar wij helpen je ook graag bij:

  • Het halen van jouw vrachtwagenrijbewijs, zowel voor chauffeurs die maar maximaal 12 uur per week onderweg zijn als vrachtwagenchauffeurs die meer uren op de weg doorbrengen.
  • De opleiding tot taxichauffeur
  • De nieuwe richtlijnen voor het vrachtwagenrijbewijs

Rijschool Driebergen

Wil je graag meer weten over hoe onze rijschool je kan helpen in Driebergen? Neem dan gerust contact op met ons.

Nascholing voor beroepschauffeurs

Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen zijn ook jouw adres voor nascholing voor het behouden van code 95. Hiermee kun je als beroepschauffeur in Driebergen aantonen dat je vakbekwaam bent. Als chauffeur uit of werkzaam in Europa is het zelfs verplicht om in het bezit te zijn van dit bewijs, wanneer je personen of producten vervoert. Je kunt onze rijschool inschakelen voor een nascholingscursus, zodat je jouw code 95 behoudt. Elke beroepschauffeur moet eens in de 5 jaar 35 uur nascholing volgen. Bij ons vind je verschillende modules die elk 7 uur in beslag nemen. Onze medewerkers vertellen je hierover graag meer.

Kies voor onze rijschool in Driebergen

Wil je graag een rijvaardigheidstraining of autorijles bij onze autorijschool volgen in Driebergen? Of zou je eerst wat meer willen weten over ons? Dan kun je in beide gevallen contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze rijschool. Je bereikt ons door te bellen naar 030-6914629. Is jouw vraag minder dringend? Of stuur je liever een e-mail? Dan kun je op onze website ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk op jouw bericht. Of je nu rijles wilt volgen voor een motor of vrachtwagen, onze rijschool staat in Driebergen voor je klaar.