Rijschool Huis ter Heide

Een rijschool in Huis ter Heide nodig?

Wil jij graag jouw autorijbewijs halen bij een rijschool in Huis ter Heide? Dan kunnen wij van E. van Drie Verkeersopleidingen je uitstekend helpen. Maar ook wanneer je zoekt naar een motorrijschool of op zoek bent naar een rijvaardigheidstraining in Huis ter Heide dan zijn wij je graag van dienst. Wij zijn niet alleen jouw rijschool voor het behalen van jouw rijbewijs, maar ook voor verschillende beroepsopleidingen kun je in Huis ter Heide bij ons terecht. Zo bieden wij nascholing voor beroepschauffeurs aan, zodat zij hun code 95 kunnen behouden. Maar je vindt bij ons ook een taxi-opleiding. Hoe mogen wij jou helpen?

Waarbij helpen wij u?

E. van Drie Verkeersopleidingen heeft inmiddels al ruim 60 jaar ervaring en kennis in huis. Wij weten dan ook precies wat er komt kijken bij het behalen van een rijbewijs voor verschillende voertuigen. Onze rijschool kan je helpen wanneer je in Huis ter Heide jouw rijbewijs wilt halen voor jouw:

  • Motor
  • Vrachtwagen
  • Brommer
  • Auto
  • Aanhangwagen

Rijschool Huis ter Heide

Wanneer je graag meer wilt weten over een bepaald rijbewijs of een rijles, neem dan contact op met onze rijschool. Wij vertellen je hierover graag meer.

2toDrive

Wil je onze rijschool in Huis ter Heide inschakelen voor autorijles? Dan kan dit al van 16,5 jaar. Sinds 2011 is het mogelijk om vanaf 17 jaarhet praktijkexamen te doen. Autorijlessen mag dan al beginnen vanaf 16,5 jaar en het theorie-examen voor de auto mag zelfs al op 16-jarige leeftijd behaald worden. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo mag een bestuurder die volgens het 2toDrive-principe zijn rijbewijs gehaald heeft niet zelfstandig een auto besturen in Huis ter Heide. Er moet altijd een coach, bijvoorbeeld een van je ouders, aanwezig zijn die in het bezit is van een begeleidingspas. Om in aanmerking te komen voor deze pas moet er aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Geïnteresseerd? Bel ons

Wil je graag meer weten over onze autorijschool? Of zou je graag meer informatie willen ontvangen over onze rijlessen, rijvaardigheidstrainingen of andere mogelijkheden die wij kunnen bieden in Huis ter Heide? Neem dan contact op met onze rijschool. Je kunt direct op onze site het contactformulier invullen. Wanneer je deze naar ons toe hebt gestuurd, dan zullen wij zo vlug mogelijk reageren. Wil je liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 030-6914629. Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Huis ter Heide, dan is E. van Drie Verkeersopleidingen jouw adres.