Rijschool Leerdam

Ruim 60 jaar ervaring als rijschool

Wanneer je een rijschool in Leerdam voor autorijles zoekt, dan wil je natuurlijk wel een autorijschool die kennis heeft van zaken en die betrouwbaar is. In dat geval zit je goed bij E. van Drie Verkeersopleidingen. Met meer dan 60 jaar ervaring als rijschool weten wij precies hoe wij je veilig de weg op kunnen helpen. Wij nemen voor jou in Leerdam de tijd om je de kneepjes van het vak bij te brengen. Kies je voor ons, dan ga je gegarandeerd met een veilig gevoel de weg op.

Het adres in Leerdam voor:

Wij zijn niet zomaar een autorijschool waar je terechtkunt voor autorijlessen. Of een motorrijschool waar jij jouw motorrijbewijs kunt halen. E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Leerdam voor het behalen van jouw rijbewijs voor verschillende voertuigen, zoals een brommer, vrachtwagen of auto. Maar wij bieden je meer dan alleen een rijvaardigheidstraining of rijles in Leerdam. Zo kun je bij ons ook terecht voor een cursus voor het behouden van code 95. Daarnaast krijg je via onze rijschool ook korting op motorkleding en benodigdheden.

Deelnemen aan 2toDrive?

Sinds kort is het mogelijk om vanaf 16-jarige leeftijd te beginnen met het autorijbewijs. Op deze leeftijd mag het theorie-examen gehaald worden. Pas vanaf 17 jaar mag er op worden gegaan voor het praktijkexamen. Wanneer je via onze rijschool in Leerdam jouw autorijbewijs haalt volgens het 2toDrive-principe, dan mag je alleen onder begeleiding van een coach een auto besturen. Om een coach te worden, moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden:

  • De begeleider moet minimaal 5 jaar zijn rijbewijs hebben
  • Het autorijbewijs van de coach is nog steeds geldig
  • De coach is minimaal 27 jaar oud
  • De begeleider mag geen strafrechtelijke veroordelingen hebben gehad
  • De coach mag niet hebben deelgenomen aan alcohol- of gedrag cursussen

Het aanvragen van een begeleiderspas kan een aantal weken duren. Het is dan ook verstandig om dit op tijd te doen. Onze rijschool helpt je hierbij graag.

Rijschool Leerdam

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Ben je na het lezen van het bovenstaande benieuwd geworden naar hoe E. van Drie Verkeersopleidingen jou kan helpen in Leerdam? Of heb je nog een andere vraag die je graag aan ons zou willen stellen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Je bereikt ons door op onze site het contactformulier in te vullen. Wanneer je deze naar ons zendt, dan zullen onze medewerkers zo snel mogelijk op jouw bericht reageren. Spreek je liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar 030-6914629. Wat kan onze rijschool in Leerdam voor je doen?