Rijschool Maarn

Jouw rijschool in Maarn

Ben jij op zoek naar een rijschool in Maarn? Dan ben je bij E. van Drie Verkeersopleidingen aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een autorijschool, maar ook wanneer je zoekt naar motorrijschool of graag jouw scooterrijbewijs wilt halen, dan helpen wij je graag. Bij ons sta jij centraal. Wij proberen dan ook zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Onze rijschool begrijpt dat je een druk leven hebt en dat je niet altijd tijd hebt om jouw rijles overdag in te plannen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid in Maarn om ’s avonds of op zaterdag autorijlessen te volgen.

Meer dan alleen een autorijschool

Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen zijn niet alleen een autorijschool. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten rijlessen. Wij helpen je natuurlijk graag wanneer je autorijlessen wilt volgen in Maarn, maar onze rijschool is je ook graag van dienst bij het behalen van jouw vrachtwagen, aanhangwagen- of brommerrijbewijs. Daarnaast bieden wij je ook beroepsopleidingen. Zo ben je bij onze rijschool in Maarn ook aan het juiste adres voor het volgen van nascholingscursussen volgens code 95 of een taxi-opleiding.

Je autorijbewijs halen en je bent pas 16?

Wanneer je 16,5 jaar bent, kun je bij onze rijschool al beginnen met het nemen van autorijles in Maarn.

Vanaf je 17de mag je dan op voor het praktijkexamen. Haal je volgens dit principe je rijbewijs, dan mag je alleen onder begeleiding autorijden. Jouw coach in Maarn moet dan in het bezit zijn van een begeleiderspas.

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je:

  • Minimaal 27 jaar oud zijn
  • Minimaal 5 jaar je rijbewijs hebben
  • In het verleden geen strafrechtelijke veroordeling hebben gehad
  • Tijdens het begeleiden niet onder invloed zijn van drugs, alcohol of medicijnen
  • In het verleden geen onderzoek hebben gehad naar rijvaardigheid of –geschiktheid

Wil je over bovenstaande meer weten? Neem dan gerust contact op met onze rijschool.

Rijschool Maarn width=

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Zou je graag wat meer informatie over onze diensten in Maarn willen ontvangen? Of zou je graag een autorijles bij onze rijschool willen inplannen? In beide gevallen staan onze medewerkers graag voor je klaar. Neem direct contact met ons op door het online formulier op onze site in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op jouw bericht. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-6914629. Voor welke rijles schakel jij onze rijschool in Maarn in?