Rijschool Odijk

Kies voor een persoonlijke werkwijze

E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Odijk. Of je nu zoekt naar motorrijschool of graag autorijles wilt nemen, wij kunnen je hepen. Maar wij zijn niet zomaar een rijschool. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En we doen dan ook graag die stap extra om je voor jouw rijbewijs te laten slagen in Odijk. Je vindt bij ons dan ook een persoonlijke aanpak. Zo kun je niet alleen bij overdag bij ons een autorijles of andere rijles inplannen, maar ook ’s avonds of op zaterdag. Zo kun je altijd lessen wanneer je dat wilt.

Jouw rijschool in Odijk voor:

Zoek je naar een rijschool voor het volgen van autorijlessen? Dan zit je goed bij E. van Drie Verkeersopleidingen. Of wil je in Odijk graag je brommerrijbewijs halen? Ook dan zijn wij jouw adres.

Voor welk voertuig je ook rijles wilt nemen, wij staan voor je klaar. Wij helpen je bij het behalen van een rijbewijs voor:

  • Brommer
  • Auto
  • Vrachtwagen
  • Motor
  • Aanhanger

Wil je graag meer weten over wat er komt kijken bij het behalen van een rijbewijs? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Rijschool Odijk

Ook voor code 95 beroepschauffeurs

Bij onze rijschool kun je in Odijk ook terecht voor het behouden van code 95. Hiermee kun je aantonen dat je vakbekwaam bent. Het is wettelijk verplicht om als vervoerder van producten en personen, zoals vrachtwagenchauffeurs en touringcarchauffeurs, in het bezit te zijn van dit bewijs, wanneer je uit Europa komt of hier werkt. Je kunt bij onze rijschool in Odijk terecht voor nascholing, zodat je jouw code 95 kunt behouden. Deze cursus bestaat uit verschillende modules die elk 7 uur duren.

Neem gerust contact op

Wanneer je graag meer informatie wilt over onze rijschool of onze mogelijkheden in Odijk, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over hoe wij je van dienst kunnen zijn. Op onze website kun je meteen het online formulier invullen en naar ons toesturen. Je ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons op jouw bericht. Wanneer je graag een van de medewerkers van onze autorijschool persoonlijk wilt spreken, dan kun je ook bellen naar 030-6914629. Waarmee mag onze rijschool in Odijk je van dienst zijn?