Rijles

Rijles bij E. van Drie

E. van Drie Verkeersopleidingen staat voor je klaar wanneer je rijles wilt volgen. Of je nu als 16-jarige jouw autorijbewijs wilt behalen of dat je op wilt gaan voor jouw vrachtauto rijbewijs, onze rijschool heeft de kennis in huis om je te kunnen helpen. Wij zijn dan ook al sinds 1953 werkzaam als autorijschool. Voordat je bij ons de weg op gaat, krijg je eerst les in een simulator, zodat je met vol zelf vertrouwen de eerste keer achter het stuur kruipt. Wij behandelen je niet al een nummer, maar nemen de tijd om je op jouw eigen tempo de kneepjes van het vak bij te brengen. Zo weet je zeker dat je als een veilige bestuurder op weg gaat. Had James Bond rijles bij ons gevolgd, dan waren er in Spectre niet zo veel auto’s gesneuveld.

Rijlessen voor:

Je kunt bij E. van Drie terecht voor een breed pakket aan rijlessen voor verschillende voertuigen. Zo zijn wij niet alleen jouw adres voor rijles voor jouw autorijbewijs, maar bieden wij je ook lessen voor het besturen van een:

  • Motor
  • Brommer
  • Aanhangwagen
  • Vrachtauto
  • Taxi

Benieuwd geworden naar onze rijles? Onze medewerkers vertellen je hierover graag meer. Neem contact op.

Rijles

Wij doen die stap extra

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij onze rijschool. Kies je ervoor om rijles te nemen bij E. van Drie Verkeersopleidingen, dan doen wij graag dat beetje extra voor je. Zo snappen wij het bij onze rijschool dat je niet altijd tijd hebt om overdag een rijles in te plannen. Je moet naar school of je bent aan het werk. Daarom kun je bij ons ook ’s avonds of op zaterdag lessen. Op deze manier kun je een les inplannen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke werkwijze. Onze medewerkers helpen je op een veilige manier in jouw eigen tempo de weg op.

Meer informatie over onze rijles?

Mocht je nog vragen hebben, dan kunt je uiteraard contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met je wat onze rijschool voor je kan doen. Of het nu gaat om rijles voor de auto of voor een vrachtauto, wij vertellen je graag meer. Je bereikt ons door het formulier dat je op onze contactpagina in te vullen en naar ons toe te sturen. Ook kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 030-6914629. Voor welke rijles kies jij bij E. van Drie Verkeersopleidingen?