Rijvaardigheidstraining

Veiliger de weg op

Met een rijvaardigheidstraining zorg je ervoor dat je een veiligere bestuurder wordt. Onderken en herken jij alle risico’s in het verkeer? Weet jij wat te doen in onveilige verkeerssituaties? En merkt jij deze op tijd op? Waarschijnlijk is dit niet het geval. Wij kunnen jou hierbij helpen met onze training. Ook leren wij je hoe te handelen in verschillende situaties. Door het volgen van een rijvaardigheidstraining bij E. van Drie Verkeersopleidingen ga je niet alleen met een veiliger gevoel de weg op, maar word je ook echt een betere bestuurder.

Wat is een rijvaardigheidstraining?

Rijvaardigheidstraining is bedoeld om jou als bestuurder bewuster te maken van de risico’s in het verkeer en hoe je hierop in kunt spelen. Waardoor je zelf beter leert om te gaan met jouw auto. Tijdens de rijvaardigheidstraining van E. van Drie Verkeersopleidingen worden verschillende zaken behandeld. Hierbij kunt je denken remtechnieken en kijktechnieken, maar ook hoe je veilig een bocht doorstuurt en hoe je een ongeval kunt vermijden. Onze training is dus niet zomaar een slipcursus. Bij ons leer je echt het hele pakket om jou als bestuurder beter te maken. Benieuwd geworden? Neem dan contact op en vraag onze medewerkers ernaar.

Waarom deze cursus volgen?

Misschien denk je wel dat het niet nodig is om een rijvaardigheidstraining te volgen.

Je hebt immers al jouw autorijbewijs gehaald. Wat zou een extra training daar aan toevoegen? Simpel. Door het volgen van onze rijvaardigheidstraining word jij een betere bestuurder, vanwege het volgende

  • Je wordt je bewust van de risico’s in het verkeer
  • Je weet hoe je in bepaalde situaties moet handelen
  • Je zit met een zekerder gevoel achter het stuur
  • Je weet hoe je ongelukken kunt voorkomen
  • Je leert vlotter en veiliger te rijden

Rijvaardigheidstraining

Hoe kunnen wij helpen

Heb jij na het lezen van het bovenstaande nog vragen over onze rijvaardigheidstraining? Of zou je graag willen weten wanneer je bij ons terechtkunt voor deze training? Wij vertellen je graag meer hierover. Neem gelijk contact met ons op door het invullen van het contactformulier dat je op de website vindt. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 030-6914629. Wordt ook een betere bestuurder en volg onze rijvaardigheidstraining.