Rijschool Soesterberg

Ga voor onze rijschool in Soesterberg

Ben jij naar een rijschool in Soesterberg op zoek? Dan ben je bij E. van Drie Verkeersopleidingen op de juiste plek. Wij zijn meer dan een autorijschool of motorrijschool. Bij ons sta jij als klant centraal. Wij doen dan ook die stap extra om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heb jij last van examenstress? Of vind je het om wat voor reden dan ook spannend om voor de eerste keer zelf een auto te besturen? De medewerkers van onze rijschool nemen de tijd voor jou om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo weet je zeker dat je met een goed gevoel de weg op kunt gaan.

Wij helpen je bij:

Onze rijschool is al meer dan 60 jaar actief. Je vindt bij ons dan ook de benodigde ervaring en kennis om je op te leiden tot een veilige bestuurder. E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Soesterberg voor onder andere het halen van jouw rijbewijs voor:

  • Auto. Vanaf 16,5 jaar kun je bij onze autorijschool autorijles nemen
  • Motor (verschillende rijbewijzen)
  • Brommer
  • Vrachtwagen. Ook voor het behouden van code 95
  • Aanhanger

Rijschool Soesterberg

Wil je graag meer informatie over onze mogelijkheden in Soesterberg? Bel of mail ons dan. Wij vertellen je graag meer.

Flexibel lessen

Jij staat bij ons centraal als klant uit Soesterberg. Onze rijschool doet dan ook iedere dag opnieuw zijn uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo begrijpen wij van E. van Drie Verkeersopleidingen dat je overdag niet altijd tijd hebt om een rijles in te plannen. Bijvoorbeeld omdat je naar school moet of aan het werk bent. Daarom is het bij ons ook mogelijk om in de avond te lessen. Zo kun je op werkdagen tot 21:00 uur bijvoorbeeld autorijlessen volgen. Ook op zaterdag staan onze rijinstructeurs voor je klaar. Op deze manier kun je altijd lessen op een tijdstip dat jou uitkomt.

Heb je nog vragen?

Heb je nog een vraag over onze autorijlessen? Wil je graag meer weten over onze rijschool? Of zou je graag een afspraak met ons willen inplannen in Soesterberg? Neem in al deze gevallen contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het formulier dat je op onze website vindt in te vullen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een reactie. Ook kun je ons telefonisch bereiken door te bellen naar 030-6914629. Schakel vandaag nog onze rijschool in Soesterberg in en ga met een veilig gevoel de weg op.