Rijschool Zeist

Zoek je een rijschool in Zeist?

Ben jij op zoek naar een rijschool in Zeist? Dan zit je helemaal goed bij E. van Drie Verkeersopleidingen. Bij ons kun je terecht in Zeist voor verschillende rijlessen. Denk hierbij aan autorijlessen, maar wij zijn ook een motorrijschool. Wij hebben inmiddels al ruim 60 jaar ervaring. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste veranderingen als het gaat om de verkeersregels. Onze rijschool zorgt er dan ook voor dat je straks veilig de weg op kunt met je roze pasje.

Hoe kunnen wij helpen?

E. van Drie Verkeersopleidingen is al sinds 1953 werkzaam als rijschool in Zeist. Wij hebben dus de benodigde kennis in huis om je uitstekend te kunnen helpen bij jouw rijlessen voor bijvoorbeeld je motor of auto.

Bij onze rijschool zit je goed in Zeist voor onder meer:

  • Autorijlessen: vanaf 16,5 jaar kun je bij ons autorijles volgen
  • Motorrijbewijs, zowel A als A1 en A2
  • Brommerrijbewijs
  • Vrachtenwagenrijbewijs ook voor code 95
  • Aanhangwagenrijbewijs

Wil je graag meer weten over wat onze autorijschool voor jou kan doen? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen je hierover graag meer.

Rijschool Zeist

Ook ’s avonds lessen

Bij E. van Drie Verkeersopleidingen houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Onze rijschool begrijpt dan ook dat je overdag niet altijd tijd hebt voor autorijlessen. Je bent druk met school of werk. Daarom bieden wij je ook de mogelijkheid om in de avonduren rijles te volgen in Zeist. Op werkdagen kun je bij ons lessen tot 21:00. Daarnaast kun je ook op zaterdag tussen 8:00 en 13:00 bij ons terecht. Zo kun je altijd jouw rijles inplannen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Graag meer weten? Neem contact op

Zou je graag meer willen weten over onze mogelijkheden in Zeist? Of heb je nog een vraag over onze rijschool? Dan kun je altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder. Je kunt hiervoor direct het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden jouw bericht dan zo spoedig mogelijk. Wil je graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Ons telefoonnummer is 030-6914629. Hoe kan onze rijschool in Zeist jou helpen?