Scooter rijles

Brommer rijden?

Ben je bijna 16 en wil je graag scooter rijles gaan nemen? Dan ben je bij E. van Drie Verkeersopleidingen aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al ruim 60 jaar ervaring als rijschool. Onze rijinstructeurs weten dan ook precies wat er komt kijken bij het verzorgen van een rijles bij dit voertuig. Wij nemen de tijd om je alles te leren over de verkeersregels en het bedienen van een brommer of scooter. Wij hebben al veel mensen mogen helpen bij hun scooterrijbewijs. Bent jij de volgende die bij ons slaagt?

Wat wordt er behandeld?

Wanneer je jouw scooter rijbewijs wilt halen, dan zul je zowel een theorie als een praktijkexamen moeten halen. Tijdens het theoriegedeelte worden verkeersregels en verkeersinzicht behandeld.

Je moet in het bezit zijn van dit certificaat voordat je met jouw eerste rijles begint. Heb jij genoeg lessen gevolgd, dan mag je op voor het CBR-examen. Tijdens het praktijkexamen wordt er gelet op:

  • De beheersing en bediening van het voertuig
  • De plaats op de weg (de rijbaan of het fietspad)
  • Kijktechnieken en het gebruik van de spiegels
  • Het verlenen van voorrang
  • Gevaarherkenning

Scooter rijles

Veiligheid staat voorop

Wij van E. van Drie Verkeersopleidingen vinden het belangrijk om jou op te leiden tot een veilige bestuurder. Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om jou de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Ook staat veiligheid hoog in het vaandel tijdens onze scooter rijlessen. Daarom hebben wij speciaal nieuwe scooters aangeschaft, waarop zowel onze instructeurs als de kandidaat rijden. Ook dragen onze leerlingen tijdens de scooter rijles en het examen speciale motorkleding, zoals een helm en handschoenen, zodat zij extra beschermd zijn op de scooter. Wilt je meer weten over onze rijles? Neem dan contact op met onze rijschool.

Benieuwd geworden naar onze scooter rijles?

Wil je graag meer weten over onze rijles? Of wil je ons graag inschakelen voor het behalen van jouw scooter rijbewijs? Neem in dat geval contact met onze rijschool op. Onze medewerkers vertellen je graag hoe een rijles er bij ons uitziet en hoe wij kunnen helpen. Vul hiervoor het contactformulier op onze contactpagina in of bel naar: 030-6914629. Voor scooter rijles moet je bij E. van Drie Verkeersopleidingen zijn.