Theorie examen

Beginnen met het autorijbewijs vanaf 16 jaar

Bij E. van Drie Verkeersopleidingen kun je al vanaf 16 jaar terecht voor jouw theorie examen voor het autorijbewijs. Maar ook voor het behalen van theorie voor andere rijbewijzen helpen wij je graag. Zo nemen wij de stof met je door en zorgen wij ervoor dat je met een gerust gevoel het examen ingaat. Inmiddels hebben wij al veel bestuurders mogen helpen. Ben jij de volgende die slaagt voor dit theorie gedeelte van het rijexamen?

Hoe ziet het theorie examen eruit?

Het is niet langer genoeg om alleen de verkeersregels uit jouw hoofd te kennen wanneer je op gaat voor het theorie gedeelte van jouw rijbewijs. Ook moet jouw situaties in kunnen schatten en hoe je hierop moet reageren. Het CBR examen ziet er dan ook als volgt uit:

  • Gevarenherkenning. Hierbij krijg je 25 vragen waarvan je er minstens 18 goed moet hebben
  • Verkeersregels en Verkeersinzicht. Dit onderdeel bestaat uit 40 vragen en hier moet je er minsten 35 goed van beantwoorden

Wil je graag wat meer informatie over dit examen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je hier graag meer over.

Online leren?

E. van Drie werkt samen met Theorie-leren.nl. Deze leverancier biedt je de mogelijkheid om zowel de stof van het theorie examen online te leren als vanuit een boek met of zonder cd-rom. Ook vind je hier online examentraining, waarvan sommige zelfs gratis zijn. Theorie-leren.nl staat bekend om zijn hoge slagingspercentage. Dat op sommige van hun producten zelfs op 100% ligt. Inmiddels hebben zij al meer dan 3,8 miljoen geslaagden mogen helpen bij het behalen van de theorie voor hun rijbewijs. Bent jij de volgende die slaagt voor dit examen?

Theorie examen

Hen je nog een vraag voor ons?

Wil je graag wat meer weten over het theorie gedeelte van jouw rijexamen? Of zou je onze rijschool graag inschakelen voor dit examen? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer. Je vindt op onze contactpagina een formulier. Vul deze in en stuur het formulier naar ons op. Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk. Ook kun je ons bereiken op: 030-6914629. Schakel onze hulp vandaag nog in en zorg ook dat je slaagt voor jouw theorie examen.