Rijschool Bilthoven

Rijles in Bilthoven

E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw adres wanneer je naar een rijschool in Bilthoven zoekt. Van vrachtwagen- tot motorrijbewijs, je behaalt ‘m bij onze rijschool. Doordat wij meer dan 60 jaar kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij perfect inspelen op jouw persoonlijke wensen. Jij als toekomstig automobilist staat bij ons centraal. Daarom doen wij graag die stap extra voor jou in Bilthoven. Bij ons ben je dan ook geen nummertje, maar wij nemen de tijd voor jou wanneer wij een rijles inplannen. Wanneer wil je beginnen met jouw rijles of rijvaardigheidstraining?

Niet zo maar een rijschool

Je kunt bij onze rijschool in Bilthoven terecht voor het volgen van autorijlessen, maar ook wanneer je een rijles voor een ander voertuig wilt nemen, helpen wij je graag. Zo ben je bij aan ons het juiste adres voor het behalen van onder meer jouw brommer-, motor- en vrachtwagenrijbewijs. Maar dit is niet het enige wat onze rijschool in Bilthoven te bieden heeft. Ook voor beroepsopleidingen zijn wij hét adres. Je kunt hierbij denken aan een opleiding tot taxichauffeur of een opfriscursus. Wij zijn dan ook niet zomaar een motorrijschool, wij bieden jou meer dan dat.

Onze nascholing voor beroepschauffeurs

Wanneer je in Bilthoven als beroepschauffeur werkzaam bent, dan ben je wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een code 95. Om dit bewijs te behouden, moet je iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing volgen. Onze rijschool helpt jou hierbij. Je vindt bij ons verschillende modules van elk 7 uur. Hierbij heb je de keuze uit de volgende onderwerpen:

  • Het besparen van brandstof
  • Het afnemen van schades
  • Het verbeteren van het imago
  • Toename van verkeersveiligheid
  • Het bijdragen aan het verlagen van ziekteverzuim

Wanneer je graag meer wilt weten over onze cursus voor het behouden van code 95, neem dan contact op met onze autorijschool.

Rijschool Bilthoven

Benieuwd geworden?

Wil jij graag een rijvaardigheidstraining of autorijles in Bilthoven bij ons volgen? Of zou je eerst graag wat meer informatie willen hebben over onze rijschool? Wanneer je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt direct op de website het contactformulier invullen en naar ons opsturen. Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk op jouw bericht. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar: 030-6914629. Wij vertellen je graag meer over hoe onze rijschool in Bilthoven kan helpen.