Rijschool Woudenberg

Op zoek naar een rijschool in Woudenberg?

E. van Drie Verkeersopleidingen is jouw rijschool in Woudenberg. Wij hebben als rijschool meer dan 60 jaar kennis en ervaring in huis. Onze medewerkers weten hierdoor precies wat er komt kijken bij het geven van rijlessen voor verschillende voertuigen. Zij kunnen je dan ook perfect begeleiden tijdens jouw rijvaardigheidstraining of rijles, waardoor je jouw rijbewijs binnen korte tijd op zak zult hebben. Je bent bij ons geen nummertje. Wij nemen de tijd om jou in Woudenberg op jouw eigen tempo de kneepjes van het vak bij te brengen.

Waarbij helpen wij u?

Of je in Woudenberg nu zoekt naar een motorrijschool voor het halen van jouw motorrijbewijs of graag autorijles wilt volgen, je kunt bij onze autorijschool terecht. Onze rijschool in Woudenberg biedt je rijles voor verschillende voertuigen. Ook zijn wij jouw adres wanneer je in het bezit bent van code 95 en een nascholingscursus moet volgen. Ook bieden wij jou een taxi-opleiding, waarin je niet alleen de verkeersregels leert, maar leert omgaan met klanten.

2toDrive coach worden?

Je kunt sinds 2011 al beginnen met jouw autorijbewijs in Woudenberg wanneer je 16 jaar bent. Op deze leeftijd mag je jouw theorie-examen halen. Autorijlessen nemen mag pas vanaf 16,5 jaar en het praktijkexamen mag pas gedaan worden vanaf 17 jaar. Wanneer je jouw rijbewijs haalt volgens het 2toDrive-principe bij onze rijschool, dan mag je alleen onder begeleiding van een daartoe bevoegde coach autorijden. Om een coach te worden, moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden:

  • Je moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een (geldig) autorijbewijs
  • Je moet minimaal 27 jaar oud zijn
  • Je mag geen strafrechtelijke veroordelingen hebben gehad
  • Je mag geen alcohol- of gedragscursus hebben gevolgd
  • Je mag niet onder de invloed van drugs of alcohol zijn tijdens het begeleiden

Het aanvragen van een begeleiderspas duurt een aantal weken. Doe dit dus op tijd. Graag meer informatie? Neem contact met onze rijschool.

Rijschool Woudenberg

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen die je graag aan onze rijschool zou willen stellen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers bespreken graag met je wat wij voor jou in Woudenberg kunnen doen. Vul hiervoor het online contactformulier in en stuur deze vandaag nog naar ons. Dan reageren wij zo snel mogelijk op jouw bericht. Spreek je de medewerkers van onze autorijschool liever persoonlijk? Dan kun je ook bellen naar 030-6914629. Hoe kan onze rijschool in Woudenberg helpen?